This Is Me!!This Is Real!

This Is Me!!This Is Real!

PemergianMu Wahai Utusan Allah..

video

"Kau masih tersenyum..
pengubat lara..
selindung derita yang kau rasa.."
aku xrasa kita akan mampu buat mcm nie..
selindungkn derita disebalik senyuman mcm Nabi kita..
lg2 waktu kita akan pergi ke pangkuan Ilahi..

derita kematian yang Nabi kite xnk umatnya rasai sewaktu sakaratul maut..
sanggup untuk Nabi kita utk mengambil penderitaan itu supaya umatnya x tersiksa..
sekiranya kita umatnya ini akan meninggal nnti...

*selawat ke atas Nabi kita...

Mencari Suaraku...

video
Pencari JalanMu..
antara lagu yang bleh bt aku rase sebak n insaf..
sbb lirik die mmg antara doa2 seluruh umat manusia..
memohon maaf atas segala kesalahan kita dimuka bumi ini..

wahh...
haha aku ke yg taip semua nie..
heheheh...
tp yg nie version aku..xtau la korang dgr leh insaf ke x kn..hehe
soo....
that's it..

see u soon!

Aku Anak Derhaka!!

video


Haaa....
Nie adalah antara bnda n kire moment yg aku rase cm insaf, sedih tp bersyukur..
Insaf disbbkn salah silap aku yg penah aku bt pada mak aku..
xkire antara sedar ataupun tidak..
Sedih pula adalah disbbkn kesanggupan aku kerana..
pernah mnderhaka dgn mak aku..
aku mmg manusia biasa..
tp aku rase ttp kena elak dari terjadi...
Aku bersyukur sbb aku xjadi lg mcm keadaan diatas nie..
xsempat aku nk minx maaf..hurm..
soo..
pade yg mndgr lakonan ini...
harap dpt la hayatinya...

The actor n actress..
Man -Afif
Ibu - Masitoh
Adik - Bulat Jaleel
Narrator - Abah Al-Hafiz
Suara:
Safwan Saharim
Sudi Sudirman
Adie
Roy
Faiz
Faizal

dan lain2(sory xigt)

*Maaf sbb sound sistem yg agak truk..(n lakonan dari saya yg masih baru lagi)

Batinku Tidak Mampu Menanggungnya...

Lemah dalamanku..
lemah segalanya..
ibarat belut meronta2 jatuh ke tanah..
sbb xdpt berenang dlm air...

?????????

hahaha kire cm 2 la perasaan aku...
perasaan 2 dlm batin la kn..??
salah ek..?
haha nasib korang la...
sem nie aku rase aku 'dicabar'
'dicabar' dlm segala hal..

Semua bnda dlm sem nie..
aku dpt mnda baru..
bnda2 yg bkn bidang aku..
n aku xpenah bt bnda2 2 semua..
agak TERcabar gak la..
Tapi aku sahut gak cabaran yg mndatang..
sbb xkn nk menolak n kate surrender awl2..
XJANTAN la cm 2 kn..

 Aku jadi kn segala cabaran 2..
sbgai kekuatan..
dan sbgai.......
hape2 jela yg leh..
*blur lak xigt ayat pe

*peace..kerana diriku tidak ternilai..(bkn xde nilai)
-ke laut.....



Argh malunye!!

Ari nie tah hape angin aku..
aku rase nk publishkn bnda yg agak memalukn aku..
hahah pengalaman nyanyi dpn bdk F.O.B..
mase sem dpn..bapak la..
kalo nk dgr...dgr la ek..
haha bodo kn...
td ckp malu tp bg dgr gak..xpe la..
kongsi experience..


video 
hahaha xsedapkn..
aku cakap jujur gle ngan korang...
mmg malu gle kot time aku dgr blk lagu nie...
hahahaha..
2 la blagak sgt nk g..
kehkeh..
niat nk g sbb ade farah AF time sbnrnye..
aduh tp dlm waktu yg same..
aku DA MALUKN DIRI AKU SENDIRI!!...
argh...xsanggup aku nk ngadap muka bdk2 F.O.B...!!
HORRIBLE!
haha ape2 pun..
pengalaman....
sape2 yg sudi nk komen aku nyanyi yg nie ngan yg latest2 aku publish nie..
dipersilakn..
tp jgn la pedih2 sgt..
leh nangis aku..kahkah..

*sekian dari ku..


HAHAHAHAHA...

HEHEHE...
aku ngah terkejut...
terkejut sbb da ramai lak yg jadi follower aku..
kehkeh..misti menyesal kn..
sbb kosongxdemenda pun kt dlm blog nie..
kehkeh

dalam hatiku ini sebenarnya...
mmg nk menulis mcm2..
tp otakku ini bukan nya otak menulis..
hanya otak yg nk menyanyi tanpa henti sahaja...
jadi mmg xkn ade pape perkembangan sgt la ek dlm blog nie..huhu...

*sekian

Bengang nye diriku Ibarat KUDA LAUT!

Hai semua sahabat on9..
yg sudi bace coretan cm haram ku ini..
xde mnda pun yg aku tulis kt blog nie sbnrnye..

yg menyebabkn aku xpost pape kt blog nie adelah disbbkn...
GOLDWAVE!!
mnda 2 da xleh pki da aku nk record suara aku..
(walaupun xsedap)
tp kt blog nie jela tmpt aku nk post..
nk post kt FB mati kena maki..
HAHAHAHAH...

N cite psl record2 nie..
aku ngah taksub gle sbnrnye nie..
sbb best...mcm dlm mic rasenye..
walaupun xsedap(skali lg)
tp nk wat cm ne..cite2 nk jadi penyanyi xtercapai..
xdibenarkan..
huhu..
situ jela tmpt aku melalak ibarat penyanyi terfames di seantero planet..

*da 2 je aku nk tulis..bye.