This Is Me!!This Is Real!

This Is Me!!This Is Real!

XPaham...Haih!!

Aku da agak da..
mmg yang slalu aku kena..
xpenahnye brenti...

kawan yang aku ade sure xlame..(xla semua)
xtau nape..
dulu penah janji xkn bt cm 2 pada aku..
but u not show it..
dulu semua cerita kt aku ape masalahnye...
mgkn da rase aku ni bkn tempat yg sesuai kot..
or maybe ape pandangan aku ko xleh trima..
sbb ko rase ape yg ko pk 2 betul..??

xkesah sbb pandangan kn..
so nk ambik atau tidak ikut la..
tp xkn la sbb 2 ko da x nk berkwn dgn aku??
erkk..bunyi cm pelik je (padahal menaip)
erm...da la..saje je tulis kt sini sbb xde tempat nk tulis..
nk tulis kt diari..xde diari..haha
so sini jela..


* xpela bkn ade org bace pun..

Terlebih ke aku nie??

Kenkadang niat aku just nk berkongsi pengalaman n bnda yg aku penah rase..
so aku xnk in future ade masalah yg same mcm aku...
tp kekadang aku rase org salah anggap ngan ape yg aku cube bt..
even siap dipandang remeh lg..

terlebih ke cara aku menegur n menasihat??
aku belum diperingkat utk memberi nasihat ke??
disbb kn aku muda lg ke aku xdipandang OK oleh diorg??
adakah sbb aku nie bkn bdk yg ade SOMETHING 2 yg kate2 aku just angin je??

Kenapa??
salah cara aku ke...??
salah terkasar aku ke??
salah bahasa aku ke??

kenapa???

dlm hati: aku xlayak kot.......

C.I.N.TA

Kenkadang cinta nie kite bt mcm satu kehendak..
sbb bagi aku cinta adalah satu keperluan..
N disbb kn itu kite salah menafsir cinta 2 mcm mane...

cinta nie bagi aku satu perkara yang datang secara tiba2..
xdiminta xdicari...
dtg..dlm keadaan yang xsedar pun ade...
tau2 timbul...
tp susah nk diluahkan..
sbb terlalu berharga luahan I LOVE U or SAYA SAYANG AWAK...
takut bkn pada org yg sesuai n kite xnk salah org kite luahkn..

Cinta nie..
ble da dpt..
mmg susah la kite nk sia2 kn..
betul..
sbb syg 2 ibarat atau contoh yg paling senang aku bleh bg..
cara kite sygkn brg...
jaga nye kite pada barang 2 cm mane smpi kawan kite pun kite leh marah kalo barang 2 rosak...
cm 2 la kite syg org yg kita cinta...

tp cinta yg betul adalah ble cinta yg kite menerima org 2 seadanya..
sbb kalo sekadar suka tnpa kite nk kenal org 2..
mmg akan menyesal lepas kite kenal die yg rupenye bkn kesesuaian kite...
dan itu bukanlah cinta sejati

p/s: aku pun mencari lg....

My Voice

Usah Lepaskan...

video 


Lagu nie aku nyanyikan sbb melodi die cm soft je..
aku xminat lagu yang rock2..
bkn sbb pe..
xde power sore den nie..hehe

kite dgr second song lak..


Lewat Semesta


video 
nie lagu die pun same...
soft melody yg menenang kn.....
lagu yg kalau dinyanyikan mcm dibuai mimpi...

(tp dgr suare aku mimpi ngeri kot..hehe :p )

Lagu Last!!
video  

Lagu yang aku rase leh tahan susah sbb kalo xdtg mood...
mmg xleh jadi lagu nie
(2 psl aku nyanyi xok..)
hahah
*2je yg aku nk post kn dulu...



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kenkadang...
Hati rase macam resah je..
Xtau pasal..
Mungkin la sbb mnda 2 kot..

Xnk pk..
Tp bnda 2 jadi depan mata tiap2 hari..
Nak ngelak pun xleh...HAIH!

Xpe la sape jela aku kn.....

*td lak baru kena ngan kwn aku...haih...tiong lak palo nie..