This Is Me!!This Is Real!

This Is Me!!This Is Real!

Rindu Zaman Skola..(Rindu Kwn2)

Nie antara gambar2 kitorg sblum SPM, btol xkengkwn??
hehe rindu seh time2 nie...m'gila je...

sbnrnye aku nie walaupun byk mslh time skola dulu (harap je ketua pengawas)
tp dgn kwn2 rasenye xde mslh sgt...(kalo ade gtau tau..nk minx ampun)
sbb ape kwn2 kt skola best??
sbb ngan diorg nie kn..
ko ckp la ape pun..xde yg tacing2..
kalo ade pun pujuk time 2 je sure abis kt situ je..
bt gle dlm kls...jap2 ade gmbr m'gila jap nie..

haaa...cm lahanat kn..??
yg sblh aku 2 si aspa gelap..time gelap mmg susah nk cari..
kahkah tp die nie mmg gle2...
sbb die mmg gle..haha
2 yg sblh 2 anak (haa 2 yg xleh gtau 2)abg tough 2..
haha name je ketua bhgian disiplin tp perangai gle,org gle pun tgk die pelik..
yg tepi skali 2..ha 2 kembar aku(kembar name je) Afif gak..
bdk nye hensem..tol x?
hahaha byk budak suke die(rasenye)

hehe kitorg slalu gak la hang out kuar..(aku je jrg join)
tp skali da lepak..sure rmpt 2 kitorg yg punyee...
kire tokey 2 pun xleh nk wat pe..
lyn je la katenye..hahah

bye la nk cite..xabis..
yg aku psti..
aku rindu kwn2 yg kt skola sbb diorg sempoi...
semua leh jadi..
tp kt u nie..
mgkn sbb baru lg kot..
huhuhu...

*korang jgn pk gmbr kedua 2 gmbr GAY aku sepak korang nnti...


1 comment:

  1. tp aku tgk gmbr yg kedua tu agak GAY la...hahaha

    ReplyDelete